Apua Apua

Kesätyönhaku 2023

Kesätöitä Lahes!

Haetko vielä kesätyöpaikkaa Lahdesta? Hienoa! Me haemme kesäreitä mahtavaan tiimiimme kotisiivoukseen, rappu- ja toimitilasiivoukseen sekä rakennus- ja loppusiivoukseen. San Siivous on lahtelainen perheyritys aurinkoisella asenteella.

Kotisiivouksella tuemme asiakkaan mielekästä kotona asumista. Työ on luonteeltaan hyvin normaalia siivousta: imurointia, pölyjen pyyhintää, lattioiden pyyhintää, keittiön siistimistä sekä WC-tilojen siivousta. Teemme kotisiivouksia arkisin 8.00-16.00 pareittain, joten kaveri on aina hommissa mukana.

Rappu- ja toimitilasiivouksissa pääset ylläpitämään erilaisten rakennuksien ja yrityksien tilojen siisteyttä sekä viihtyvyyttä. Mikäli teet töitä mielelläsi yksin, nämä siivoushommat sopivat sinulle erinomaisesti. Laajan koulutusjakson jälkeen pääset tekemään kohteita itsenäisesti.

Rakennussiivous on rakennustyömaan aikaista siivousta. Tärkeänä tehtävänä on ylläpitää työmaan terveellistä ja turvallista työympäristöä. Loppusiivous tehdään työmaan loppusuoralla, ennen tilojen luovuttamista eteenpäin. Rakennus- ja loppusiivouksia teemme pareittain tai pienissä ryhmissä.

Viikonloput ovat meille omaa aikaa – työskentelemme pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin. Halukkaille on tarjolla myös ilta- ja viikonloppuhommia. Nyt sinulla on ainulaatuinen mahdollisuus suuntautua haluamiisi tehtäviin: kotisiivoukseen, rappu- ja toimitilasiivoukseen tai rakennus- ja loppusiivoukseen!

Tarjoamme sinulle:

  • laajan perehdytyksen omiin työtehtäviisi
  • mahdollisuuden vaikuttaa työmäärään
  • laadukkaan työterveysjärjestelmän sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • työehtosopimuksen mukaisen palkan ja kokemuslisän
  • palkan myös siivouskohteiden välisestä siirtymäajasta
  • aurinkoisen ja kannustavan työyhteisön

Näitä emme vaadi, mutta katsomme eduksi:

  • aiemman työkokemuksen siivoushommista
  • B-ajokortin
  • voimassa olevan työturvallisuuskortin

Toivotamme kaikki kokeneet sekä kokemattomat kesätyöntekijät tervetulleeksi työhaastatteluun. Eiköhän ryhdytä siivoushommiin!

Täytä hakemus

Täytä oheinen työhakemus ja kerro mistä siivoushommista olisit eniten kiinnostunut. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kun ne tulevat ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Hae mukaan jo tänään!