Apua Apua

Hanki mielenrauhaa! Kukapa ei joskus tuskaile kodin siivousten kanssa. Joko ei huvita, ei ole aikaa tai voimavarat eivät riitä kaikkiin kodin askareisiin. Epäjärjestys vähentää viihtyvyyttä kotona, läheisen asunnossa tai vapaa-ajanasunnolla. Liian pitkään likaantumaan ja sekaantumaan päässyt ympäristö saattaa kääntyä materiaalien, turvallisuuden ja terveyden kannalta ongelmalliseksi. Joskus lopputuloksen kannalta on parempi, että vapaudut taakasta ja kinkkisen ongelman hoitaa ammattilainen.

Siivouspalvelut luotettavasti ja hienotunteisesti

San Siivouksen kotisiivouspalvelut ovat helppo ja edullinen tapa säästää aikaa sinulle tärkeisiin asioihin oli kyse tilapäisestä tai säännöllisestä tarpeesta. Henkilökuntamme toimii hienotunteisesti, luotettavasti ja ammattimaisin ottein, joten sinun ei kannata arastella tilauksen tai yhteydenoton tekemistä. Ammattilaisina olemme tottuneet erilaisiin ihmisiin, tilanteisiin sekä kohteisiin ja otamme kantaa vain siivoukseen liittyviin asioihin.

Kotisiivouspalvelumme taipuvat moneen tarpeeseen

Siivoussopimus tehdään aina kohteen mukaan räätälöidysti toimenpiteet ja aikataulutus huomioiden. Hintaan kuuluvat San Siivouksen omat ammattikäyttöön tarkoitetut välineet ja aineet. Suunnittelussa otamme huomioon myös ympäristöasioihin ja terveyteen liittyvät seikat. Siisti jälki tulee San Siivoukselta itsellesi tai läheisellesi verovähennyskelpoisena.

Ammattisiivous ei ole harrastelijahomma, joten annamme suosituksia siivouksen sisällöstä. Omat toiveesi ja tarpeesi vaikuttavat silti valitun siivouspaketin toteuttamiseen. Ulkopuolinen siivooja hoitaa kodin puhtaanapidon tehokkaasti, ei siksi että olisi ylivertainen siivooja, vaan siksi että hän keskittyy siivouksen kannalta oleelliseen, eikä esimerkiksi laita samalla ruokaa tai kirjoita sähköpostia. Tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja yksilöllisten tarpeidesi ja kohteen vaatimien toimenpiteiden pohjalle:


Viikkosiivous

on hyvä säännöllinen tapa pitää paikat puhtaana ja järjestyksessä. Työ tehdään puolestasi ja siivouksen sijaan voit keskittyä mielekkäämpiin asioihin.

Kuukausisiivous

vähentää omaa kuormitustasi, kun hoidettavaksesi jää väliviikkoina vain kevyemmät ja vähemmän aikaa vievät ylläpitotoimet.

Kausisiivous

on kertaluontoinen ja kätevä tapa helpottaa taakkaa niin loman alkaessa kuin loppuessa. Sinun on mukava vaihtaa maisemaa kodin ja vapaa-ajanasunnon välillä, kun San Siivous pistää paikat kuntoon lähtiessä ja tullessa.

Muuttosiivous

tekee asunnon luovuttamisesta tai käyttöönotosta huomattavasti miellyttävämmän. Palvelumme tulee tarpeeseen etenkin, kun muuttoaikataulu sanelee ajankäyttöäsi tai siivous vaatii rivakampia ja järeämpiä toimenpiteitä. Mikä on muuttaessa uuteen paikkaan, kun taatusti puhdas asunto toivottaa tervetulleeksi. Pois muuttaessa loppusiivous puolestaan läpäisee tarkemmankin arvioinnin.

Remonttisiivous

on yleensä hankalien pölyjen sekä jäämien poistamista ja lajittelemista, mikä ei aina kotitalouksiin tarkoitetuilla välineillä ole järkevää. San Siivous on merkittävä toimija rakennussiivouksen saralla, joten voit huoletta luottaa tekemiseemme koko rakennusajan tai pelkän loppusiivouksen osalta. Avullamme muutat puhtaaseen ja pölyttömään asuntoon.

Ikkunanpesu

on useimmiten kausittaista, vuodenaikoihin liittyvää työtä, mikä monella rassaa mieltä. Jo tulvii valo kirkkaista ikkunoista, kun saat San Siivoukselta tähänkin osaavaa porukkaa välineineen myös hankaliin paikkoihin. Suoritamme ikkunanpesuja talvella marras-huhtikuussa vain säävarauksella.

Erikoissiivous

ja kodinhoito liittyvät nimestään huolimatta pääosin melko tavallisiin kotona suoritettaviin tehtäviin. Liinavaatehuolto sekä mattojen ja kalusteiden höyrypesut/painehuuhtelut voivat olla osa säännöllistä kodinhoitoa. Liinavaatehuolto voi sisältää esimerkiksi lakanoiden vaihdot, pyykinpesun, silitykset ja mankeloinnit. Me teemme sen, mikä helpottaa sinun kodinhoitoasi. Saat meiltä palvelut myös hankalien hajujen poistoon esimerkiksi otsonointia käyttämällä. Kuivasavukäsittelyllä voidaan vaikuttaa myös hygieniatasoon.

Kertasiivous

on paikallaan tilapäiseen tarpeeseen. Siivouksen voit tilata muuallekin kuin kotiosoitteeseen. Olet varmasti tyytyväinen valintaasi, kun hoidamme puolestasi juhlapaikan siivouksen. Varaudu hyvissä ajoin juhlasesonkeihin. Joskus kertasiivous voi liittyä muualle hoitoon muuttaneen tai pois nukkuneen läheisen asuntoon. Meiltä löytyy ymmärrystä ja auttavat kädet, kun tilapäinen tai yllättävä tarve syntyy.

Siivouslahjakortti

on siisti lahja suomalaista työtä. Lahjakortilla ilahdutat läheistäsi helpottamalla arjen askareita ja kiireitä, juhlistamalla tähtihetkiä tai loiventamalla elämän kuoppakohtia.

Mökkisiivous

helpottaa loman alkaessa, mökkikauden loppuessa tai ennalta varattuna vuokramökkiä luovuttaessa. San Siivouksen ammattikäyttöön tarkoitetut välineet ja aineet sisältyvät hintaan. Siisti jälki tulee tässäkin tapauksessa itsellesi tai läheisellesi työn osalta verovähennyskelpoisena.

Allergiasiivous

tehdään riittävän usein siihen tarkoitetuilla työmenetelmillä, välineillä sekä mahdollisimman vähäisillä ja oikeanlaisilla kemikaaleilla. Tarkoituksena on minimoida allergiaa aiheuttavat tekijät yksilöllisen tarpeesi mukaan, joten paneudumme juuri sinun kannaltasi oleellisiin aiheuttajiin ja ongelmakohtiin. Toisinaan allergiatason siivous on paikallaan muuton yhteydessä esimerkiksi asunnossa olleiden pölyjen, hajujen ja kotieläinten vuoksi. Tarvittaessa käytämme erikoissiivoukseen tarkoitettuja käsittelyjä.

Asunnon tyhjennys

on iso urakka, mikä ei välttämättä ole siivouksineen mahdollisuuksien rajoissa yksityishenkilölle. San Siivoukselta löytyy osaamista ja kalustoa kokonaisvaltaiseen asunnon tyhjennyssiivoukseen. Raivaussiivouksen päätyttyä luovutamme siistin tilan ja kierrätämme ja hävitämme tavarat sovitusti sekä asianmukaisesti olipa kyseessä kuolipesän tyhjennys tai hamstraajan asunto.