Apua Apua

Työskentelemme siistin ja hyvän arjen puolesta kaikissa elämän tilanteissa. Sosiaaliset tukipalvelut mahdollistavat kotona asumisen henkilöille joiden toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai sairauden myötä. Kodinhoidon tukipalvelut tulevat kysymykseen myös toipilaille tai lapsiperheille haastavissa erityistilanteissa. San Siivous tarjoaa Päijät-Hämeen alueella sosiaalisia tukipalveluita hyväksyttynä jäsenyrityksenä:

  • siivous
  • ikkkunanpesu
  • puhdistustyöt
  • liinavaatehuolto
  • pyykkipalvelu
  • vaatehuolto
  • asioinnit, saatot, ulkoilu
  • kodin kunnossapito- ja korjaustyöt

Kotiapua tarpeen mukaan

San Siivouksesta saat siivouksen lisäksi muitakin kodinhoitoon liittyviä palveluita itsellesi tai läheisellesi. Raskaimmat ja hankalimmat työt kannattaa ehdottomasti jättää osaavan sekä tilanteen ymmärtävän turvallisen ammattilaisen harteille. Joissakin tapauksissa työ voidaan tehdä avustavana toimintana yhdessä asiakkaan kanssa. Muun muassa siivous, pyykkihuolto, vuodevaatteiden vaihto, tiskaus sekä muut arjen askareet henkilökohtaisen tarpeen mukaan kuuluvat valikoimaan.

Kotiapu vähentää huolta läheisestä

Toimintakyvyn rajoittuminen tulee esille hyvin monessa paikassa hoitamattomina tehtävinä ja monesti omaisten huolena. Sinulle tarjottavat kodinhoidon tukipalvelut ovat enemmän kuin työn suorittamista. Kyse on huolehtimisesta, elämänlaadun parantamisesta ja tarpeiden huomioimisesta. Palvelun tuottamisessa asiakas on keskiössä. Asiakkaan suostumuksella yhteistyö toimii tarvittaessa niin läheisten kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Omavalvontasuunnitelmamme takaa palvelusuunnitelman toteutumisen ohjeiden mukaan laadukkaasti ja edesauttaa osaltaan henkilöön liittyvän palvelukokonaisuuden onnistumista kokonaisvaltaisesti.

Kodinhoidon kustannukset

Omalla kustannuksellasi voit tilata mitä tahansa kodinhoidon töitä niin paljon kuin katsot tarpeelliseksi. Työmme on verottajan ohjeiden mukaisesti verovähennyskelpoista itsellesi sekä lähiomaiselle tilattaessa. Kannattaa muistaa, että kotikuntasi saattaa osallistua kustannuksiin palvelutarpeen arvioinnin tehtyään. Sopimuksentekijänä San Siivous on PHHYKY:n hyväksymä yksityinen palveluntuottaja. Sosiaalihuoltopalveluita hankkiessasi käytettävissäsi ovat erilaiset tuet ja verohelpotukset. Tuetuissa palveluissa maksettavaksi jää palveluveloituksen ja tuen (palveluseteli) arvon erotus ilman arvonlisäveroa. Tarkista aina ajantasainen tukiohjeistus viranomaistaholta.

Kuinka hankit kodinhoidon tukipalveluita

Tuettua palvelua hankkiessasi tehdään ensin virallinen palvelutarpeen arviointi Päijät-Hämeen hyvintointipalveluiden toimesta. Palvelutarpeen arviointia voi pyytää itse tai asiakkaan suostumuksella omainen, viranomainen tai muu henkilö. Mikäli avuntarve todetaan tarpeelliseksi saat oikeuden ja ohjeet tarpeen mukaisen palvelun tuettuun hankintaan sekä sopimuksen tekemiseen. Mikäli hankit palveluita kokonaan omalla kustannuksellasi pelkkä yhteydenotto San Siivoukseen riittää.