Apua Apua

Hei työnhakija!

Haetko vakituista työpaikkaa? Hienoa! Me haemme vakituisia siivoojia mahtavaan tiimiimme rappu- ja toimitilasiivoukseen sekä rakennus- ja loppusiivoukseen.

Rappu- ja toimitilasiivouksissa pääset ylläpitämään erilaisten rakennuksien ja yrityksien tilojen siisteyttä sekä viihtyvyyttä. Mikäli teet töitä mielelläsi yksin, nämä siivoushommat sopivat sinulle erinomaisesti. Laajan koulutusjakson jälkeen pääset tekemään omia kohteitasi itsenäisesti.

Rakennussiivous on rakennustyömaan aikaista siivousta. Tärkeänä tehtävänä on ylläpitää työmaan terveellistä ja turvallista työympäristöä. Loppusiivous tehdään työmaan loppusuoralla, ennen tilojen luovuttamista eteenpäin. Rakennus- ja loppusiivouksia teemme pareittain tai pienissä ryhmissä.

Viikonloput ovat meille omaa aikaa – työskentelemme pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin. Halukkaille on tarjolla myös ilta- ja viikonloppuhommia. Nyt sinulla on ainulaatuinen mahdollisuus suuntautua haluamiisi tehtäviin: rappu- ja toimitilasiivoukseen tai rakennus- ja loppusiivoukseen!

Tarjoamme sinulle:

 • laajan perehdytyksen omiin työtehtäviisi
 • mahdollisuuden kouluttautua työn ohella puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi
 • vapauden vaikuttaa työmäärään
 • laadukkaan työterveysjärjestelmän sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • reilun palkan perustuen omaan kokemukseen ja ahkeruuteen
 • palkan myös siivouskohteiden välisestä siirtymäajasta
 • mukavan ja kannustavan työyhteisön

Näitä emme vaadi, mutta katsomme eduksi:

 • aiemman työkokemuksen siivoushommista
 • B-ajokortin
 • voimassa olevan työturvallisuuskortin
 • kiinnostuksesi sitoutua meille vakituiseksi työntekijäksi

Toivotamme kaikki kokeneet sekä kokemattomat siivoojat tervetulleeksi työhaastatteluun. Eiköhän ryhdytä siivoushommiin!

Siivousala on kehittyvä ammattiala

Kehitämme ja ylläpidämme omaa laatujärjestelmää sopimustemme aukottomaan täyttämiseen. Olemme reilun viidentoista vuoden ajan kuunnelleet yritys- että yksityisasiakkaita tarkalla korvalla ja rakentaneet toiminnastamme laadukkaan ja kilpailukykyisen kokonaisuuden, missä osaava henkilökunta on tärkeässä roolissa. Toimimme palvelualalla, joten oletamme henkilökuntamme sitoutuvan laaja-alaiseen työnkuvaan ja palvelukulttuuriin. Toimintaamme liittyen huomioimme teknisen kehityksen sekä ympäristöasiat ihmisiä unohtamatta.

Arvostamme kunnolla tehtyä työtä sekä työntekijöittemme ammattitaitoa, hienotunteisuutta ja luotettavuutta. Niin arvostavat asiakkaammekin, minkä vuoksi koko henkilöstömme yhdessä ja erikseen huolehtii yhteisesti sovitun laatutason ylläpitämisestä niin asiakaskokemuksen kuin lopputuloksen näkökulmasta. Yhdessä me olemme kaverillinen, rento ja tasa-arvoinen työyhteisö.

Haluatko ryhtyä siivoushommiin?

Täytä oheinen työhakemus, mikäli olet kanssamme samalla aaltopituudella ja haluat tarjota osaamistasi asiakkaidemme käyttöön. Olemme yhteydessä, mikäli avoimia paikkoja on tarjolla ja vaikutat tehtävään sopivalta henkilöltä. Kiitos mielenkiinnostasi San Siivousta kohtaan!