Apua Apua

Tältä sivulta saat tietoa työnhaun tueksi ja löydät ohjeet työhakemuksen lähettämiseen.

San Siivous toimii erilaisissa kohteissa ja tarjoaa monipuolisia palveluita, joten kannattaa tutustua yrityksemme sivustoon ennen hakemuksen täyttämistä. San Siivous on työyhteisö, missä vedetään yhtä köyttä ja työssä viihtyminen kuuluu kaikille. Tämän vuoksi työntekijöiden vaihtuvuus on yrityksessämme vähäistä. Työllistämme monia kymmeniä täysipäiväisiä ja osa-aikaisia työntekijöitä erilaisiin kohteisiin siistiä ja terveellistä ympäristöä varten. San Siivouksessa voit työskennellä huoletta, koska pidämme kiinni työnantajan velvollisuuksista niin työsuhteeseen kuin yritystoiminnan vastuullisuuteen liittyen.

Osaava henkilökunta on tärkeimmässä roolissa

Teemme työtä hyvin erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin. Perusasia on täyttää odotukset ja tehdä hyvin se mitä on luvattu. Silti siivous ei ole pelkästään ympäristön siisteyttä vaan se on viihtyvyyden, turvallisuuden ja terveyden ylläpitoa sekä asiakaskokemuksesta huolehtimista. Ammattimaisella otteella kasvatamme siivoustyön arvostusta ja välitämme parempaa mielikuvaa sekä työyhteisöstämme että siivousalasta. Onnistuaksemme tarvitsemme työhönsä tosissaan suhtautuvia osaajia, ketkä suoriutuvat tehtävistään ammattimaisesti ja ovat valmiita kartuttamaan osaamistaan alan vaatimusten ja tilanteiden mukaan. Osaamisen lisäksi kiinnitämme huomiota työn suorittamiseen liittyviin henkilökohtaisiin vahvuuksiin, ominaisuuksiin ja valmiuksiin. Luonnollisesti tuemme ja kuuntelemme sinua työntekijänä oletpa alan ammattilainen tai alalle vasta pyrkivä.

Siivousala on kehittyvä ammattiala

Kehitämme ja ylläpidämme omaa laatujärjestelmää sopimustemme aukottomaan täyttämiseen. Olemme reilun viidentoista vuoden ajan kuunnelleet yritys- että yksityisasiakkaita tarkalla korvalla ja rakentaneet toiminnastamme laadukkaan ja kilpailukykyisen kokonaisuuden, missä osaava henkilökunta on tärkeässä roolissa. Toimimme palvelualalla, joten oletamme henkilökuntamme sitoutuvan laaja-alaiseen työnkuvaan ja palvelukulttuuriin. Toimintaamme liittyen huomioimme teknisen kehityksen sekä ympäristöasiat ihmisiä unohtamatta.

Arvostamme kunnolla tehtyä työtä sekä työntekijöittemme ammattitaitoa, hienotunteisuutta ja luotettavuutta. Niin arvostavat asiakkaammekin, minkä vuoksi koko henkilöstömme yhdessä ja erikseen huolehtii yhteisesti sovitun laatutason ylläpitämisestä niin asiakaskokemuksen kuin lopputuloksen näkökulmasta. Yhdessä me olemme kaverillinen, rento ja tasa-arvoinen työyhteisö.

Haluatko ryhtyä siivoushommiin?

Täytä oheinen työhakemus, mikäli olet kanssamme samalla aaltopituudella ja haluat tarjota osaamistasi asiakkaidemme käyttöön. Olemme yhteydessä, mikäli avoimia paikkoja on tarjolla ja vaikutat tehtävään sopivalta henkilöltä. Kiitos mielenkiinnostasi San Siivousta kohtaan!