Apua Apua

Toimisto, myymälä, ravintola, vastaanotto, virasto, tuotantotila ja mitä kaikkea onkaan. Yhteistä kaikille toimitiloille on päivittäinen käyttö ja vaihteleva määrä säännöllisiä ja tilapäisiä käyttäjiä. Mitä enemmän kävijöitä, mitä enemmän materiaalin sekä raaka-aineen käsittelyä sitä enemmän tarvetta San Siivoukselle. Puhdas sekä siisti työ- ja palveluympäristö tarjoaa hyvät puitteet asiakaspalveluun, työviihtyvyyteen ja -turvallisuuteen sekä myynnin edistämiseen.

Työntekijän oletetaan monessa paikassa pitävän työpisteensä järjestyksessä, mutta pidemmälle vietyyn siivousurakkaan tuskin on järkevä uhrata lähtökohtaisesti muuhun tarkoitukseen suunnattuja henkilöresursseja. Ammattimainen, oikein mitoitettu ja kohdistettu palvelutaso maksaa itsensä takaisin.

Siivouspalvelut yrityksille:

  • toimistosiivous
  • myymäläsiivous
  • teollisuussiivous
  • kiinteistösiivous
  • laitossiivous
  • ravintolasiivous
  • siivouspalvelut elintarviketeollisuudelle
  • siivouspalvelut terveydenhuollolle.

Siivouksen vaikutus viihtyvyyteen

Mielikuvilla on suuri merkitys liiketoiminnalle. Kilpailu on kovaa ja asiakkailla on vara valita se siistimpi paikka. Kilpailussa palkintosijan voittaa se, kuka saa kirkkaimman mitalin asiakkaan mielessä. Epäsiisteillä tiloilla mitalisijoille ei ylletä. Asiakkaiden lisäksi kyse on myös työnantajamielikuvasta. Siisti ympäristö on välittämistä. Työskentely on henkisesti miellyttävämpää ja fyysisesti sujuvampaa, kun huomio ei kiinnity epäjärjestykseen.

Hygienia on turvallisuutta

Ravintoloissa, elintarviketeollisuudessa ja terveydenhuollossa on omat hygieniavaatimuksensa, joista huolehtii tietyin osin myös työtään suorittavat henkilöt siivoojan lisäksi. Näin ei ole suurimmassa osassa toimitiloista. Siivousta vaativia yleisiä tiloja, keittiöitä, taukohuoneita, saniteettitiloja ja kosketuspintoja on kaikkialla. Turvallisuuden kannalta on tärkeää vähentää mikrobien kasvuedellytyksiä sekä leviämistä ja sitä kautta poistaa infektioriskiä. San Siivouksen palveluilla edesautat terveyden ja työkyvyn säilymistä, mikä voi tarkoittaa vähempiä sairauspoissaoloja.

Puhtaanapidon vaikutus ylläpitoon

Oikeilla siivousmenetelmillä ympäristö pysyy kunnossa. Hienoksi suunniteltu ympäristökään ei kanna pitkälle, jos siivous tehdään väärin, alimitoitetaan tai laiminlyödään. Vuodenajat kurittavat tiloja eri tavalla kuraisina lattioina, siitepölyn värittäminä tasoina tai epäpuhtauksia kuhisevana sisäilmana. San Siivouksella on välineet, tieto ja taito tehdä asiat oikein ympäri vuoden, jolloin tilan tai kalusteiden käyttöikä todennäköisesti jatkuu huonosti hoidettuja pidemmälle.

Tarpeen mukainen siivous

Joka nurkkaa ei hinkata tavan vuoksi tai sopimuksen täytteeksi. Kartoitamme tarpeesi yhdessä. Teemme mitoituksen ja aikataulutuksen toimialasi sekä eri tilojesi käyttökuormituksen mukaan siten että hinta-laatusuhde pysyy balanssissa. Perussopimus rakentuu ylläpitosiivouksen ympärille, mutta palvelumme kattaa myös kausi- ja erikoissiivoukset kuten ikkunanpesut, lattiavahaukset, kaapelikiskojen ja valoramppien puhdistukset sekä tekstiilipintojen höyry- ja painehuuhtelupuhdistukset.

Tarviketäydennykset siivouksen yhteydessä

Kaikki tilojen käyttäjien tarpeet otetaan huomioon. San Siivouksen sopimukseen voidaan liittää myös tarviketäydennykset. Säästät aikaa ja vaivaa, kun roskapussit, käsipyyhkeet ja puhdistusaineet toimitetaan paikalleen ilman erillisiä tilauksia.